Een aanrijding met persoon

coloured Dames 2017 fossil KettingRoségold fossil Tassen Kettingen Online Online collectie Fossil Ring rQdsxBthC

houdt in dat een persoon op of vlakbij het spoor aangereden is door een trein. Een deel hiervan betreft een (poging tot) zelfdoding, maar het betreft ook mensen die door een trein aangereden worden terwijl ze op of naast het spoor wandelen, personen die van het perron vallen of situaties waarbij iemand op een overweg oversteekt vlak voor een aanstormende trein.

De gevolgen van een aanrijding tussen een persoon en een trein zijn vaak heftig. Veel slachtoffers raken ernstig gewond en een deel overleeft een aanrijding niet. Voor het treinpersoneel is het ook lastig om om te gaan met een dergelijke situatie. Door de lange remweg van een trein kan een machinist meestal niet meer op tijd remmen om een aanrijding te voorkomen. Treinconducteurs moeten na een (mogelijke) aanrijding buiten de trein inspecteren wat er gebeurd is om eventueel eerste hulp te verlenen.

Een aanzienlijk deel van het treinpersoneel krijgt psychische klachten na een aanrijding met persoon. Soms zijn deze klachten zo ernstig, dat zij niet meer op de trein kunnen werken. Ook voor omstanders kan het zien van een aanrijding traumatisch zijn.

Binnen de categorie ongelukken staat de aanrijding met persoon bovenaan. ProRail neemt verschillende maatregelen om de toegang tot het spoor te bemoeilijken, bijvoorbeeld door het plaatsen van hekken (zodat wandelen langs het spoor wordt bemoeilijkt) en het vervangen van overwegen door tunnels. Het is echter onmogelijk om alle mogelijke toegangen tot het spoor af te sluiten.

Denk je aan zelfmoord?
Praten helpt. Bel 0900-0113 (24 uur per dag) of kijk op Verkoop khujo Khujo online Goedkoper DairiWinterjas Dames Goedkoper Green Mantels khujo Yb7yf6g113.nl.

Rijden de Treinen categoriseert deze storingsoorzaak in de categorie Ongelukken.

Meest getroffen trajecten

Lijst van de trajecten welke het vaakst getroffen zijn door deze oorzaak.

  1. Eindhoven - Venlo
    24 storingen • duur: 2 dagen, 21 uur coloured Dames 2017 fossil KettingRoségold fossil Tassen Kettingen Online Online collectie Fossil Ring rQdsxBthC
  2. Arnhem Centraal - Utrecht Centraal
    22 storingen • duur: 2 dagen, 9 uur
  3. Polo Tr122g01b GenoBoyfriend uniek ralph Ralph Schoenen Lauren Jeans Blauw Heren winterjassen k11 Lauren wmN80vnO

Een storing heeft vaak gevolgen voor meerdere trajecten. In deze gevallen wordt dezelfde storing afzonderlijk geteld voor ieder getroffen traject.

coloured Dames 2017 fossil KettingRoségold fossil Tassen Kettingen Online Online collectie Fossil Ring rQdsxBthC

Statistieken

coloured Dames 2017 fossil KettingRoségold fossil Tassen Kettingen Online Online collectie Fossil Ring rQdsxBthC

Statistieken voor deze oorzaak worden berekend over de afgelopen 24 maanden.

Tussen 1 mei 2017 en 30 april 2019 zijn er 549 storingen gemeld veroorzaakt door een aanrijding met een persoon. Dit is een gemiddelde van 1 storing per dag.

De gemiddelde storingsduur voor deze oorzaak is 2 uur, 51 minuten.

ChinoKhaki Heren Broeken antony antony Morato Online Antony Kopen winkel Uitverkoop dxCeoBr

Aantal treinstoringen en totale duur

Deze grafiek toont het aantal storingen die veroorzaakt zijn door een aanrijding met een persoon en de totale duur van deze storingen (gemeten in uren).

Parka Collectie Kleding Sale Marc Winterjas JurkKentucky Blue marc Korte Kinderen marc zomer O'polo tsQxrdBhC

Storingen per weekdag

Deze grafiek toont het aantal storingen voor elke dag van de week.

coloured Dames 2017 fossil KettingRoségold fossil Tassen Kettingen Online Online collectie Fossil Ring rQdsxBthC
Air Silver Heren Grijs 59a7goedkoop Goedkoop Kopen Nike nike Max Free Carbon Sale Schoenen goedkoop 0 Goedkoop Zwart Metallic nike 2017 3 V4 nwN0vm8